Left Fortsæt med at handle
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Om os

Nest Cph = Small Room Living

Aldrig før har der været så stort et behov for at leve smart, komprimeret og kreativt idet flere og flere af os vælger byen til og derfor bor på færre kvadratmeter. Dette giver behov for smartere og mere multifunktionelle løsninger.

I Nest Cph ønsker vi at udfordre dette ved at inspirere og skabe produkter, som æstetisk optimerer og udnytter små rums potentiale. Ved at leve mere simpelt og smartere gør vi op med ”more is more” og stadfæster ønsket og kravet om, at ”Small Room Living” ikke kun visuelt beriger os, men også er en ny tilgang til vores fysiske omgivelser.

Inspirationen har vi hentet fra vores ekspertise fra Altanbutikkens univers, hvor vi siden 2012 har udviklet, udvidet og udfordret vores kunder med, hvordan man kan optimere livet på altanen, ved at give funktion til hver en krog af ens mindre uderum, men stadig udnytte det lille rums potentiale. Dette har vi gjort ved at producere og tilbyde produkter, der er æstetiske, bæredygtige samt multifunktionelle.

Dette ønsker vi nu at bringe videre til hele dit leverum, ved at overføre denne tankegang til det indendørs liv i lejlighederne og dermed ligeledes udnytte de små inderums store potentiale.