Left Fortsæt med at handle
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Når du handler på Nestcph.com, handler du med:

Nestcph ApS
CVR: 34710260
Butik: Godthåbsvej 11, 2000 Frederiksberg
Lager: Lunikvej 2A, 2670 Greve
Mail: info@nestcph.com
Tlf.: 31752077 (Telefontid er mandag-torsdag kl. 10.00-15.00 og fredag kl. 10.00-14.00)

Betaling
På Nestcph.com kan der betales med:

Dankort
Visa/Dankort
Visa/electron
Mastercard
Mastercard DK
Maestro DK
MobilePay
Anyday
Bankoverførsel - Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Der tages ikke gebyr ved betaling på Nestcph.com.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Ved køb med Anyday vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos Anyday. Læs mere her: https://www.anyday.io/terms-conditions/shopper

Gratis levering

Der er fri fragt på alle ordrer.

Levering sker med GLS eller fragtmand, afhængigt af produkterne. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Vi leverer til Danmark, samt øvrige lande efter aftale.

Vi forbeholder os ret til at ændre i leveringsmetoden, hvor det skønnes at en anden leveringsmetode er mere passende på baggrund af varens karakter eller ordrens størrelse. F.eks. kan pakken være for stor til valgt udleveringssted og derfor opgraderes uden beregning til levering med egen chauffør eller fragtmand.

Ofte vil en ordre indeholdende flere varer komme i flere pakker, da varerne kan have udformninger der gør de ikke kan sendes sammen.

Vi bestræber os på at sende hele ordren samtidigt. Men ved varer med forskellig leveringstid kan vi være nødsaget til at sende dele af ordren før alt er på lager.

Husk at gennemgå varen for skader inden fragtbrev underskrives. Ved skader skrives dette på fragtbrevet og reklamation over fragtmand bedes ske senest 5 dage efter modtagelse.
Det er også muligt at hente din ordre på vores lager i Greve:

Nest Cph
C/O Altanbutikken
Lunikvej 2A
2670 Greve

Hvis du fortryder dit køb 
Du kan med fordel benytte vores returguide på nestcph.com/returguide for den hurtigste behandling af din sag.
Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på Nestcph.com.
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på nestcph.com/returguide eller på mail, info@nestcph.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Selvom du fortryder bør du stadig hente din pakke og sørge for returforsendelsen til os. Pakker der nægtes modtaget eller ikke afhentes pålægges et gebyr svarende til fragtudgifterne ved den forgæves levering.

Returnering

Du kan med fordel benytte vores returguide på nestcph.com/returguide for den hurtigste behandling af din sag.
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan, i kraft af deres udformning, ikke returneres med normal post. Dette gælder for større møbler.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 200 kr.

Varer der, på grund af deres udformninger, ikke kan sendes sammen, bør sendes i flere pakker.
Bruger du vores labels, skal du betale for hver pakke der sendes. Pakker med label hentet hos os, der er tapet sammen, men som ikke via deres udformning burde sendes sammen, pålægges et gebyr på den ekstra omkostning det er at pakken skal sorteres manuelt af fragtfirmaet.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, er ødelagt eller lignende, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger. Dog refunderes ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder. Leveringsomkostninger refunderes ikke hvis det kun er en del af ordren der fortrydes. Send retur uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din henvendelse om fortrydelse af købet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til vores lager i Greve:

Nest Cph
C/O 
Altanbutikken
Lunikvej 2A
2670 Greve

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Vedlæg en udfyldt fortrydelsesformular med i returforsendelsen. Fortrydelsesformularen finder du her: nestcph.com/fortrydelsesformular.

Bemærk! Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Vi modtager ikke pakker sendt med DAO.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Er der fejl eller mangel på varen? Du kan med fordel benytte vores returguide på nestcph.com/returguide for den hurtigste behandling af din sag.
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Nestcph.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varer skal sendes til vores lager i Greve:

Nest Cph
C/O Altanbutikken
Lunikvej 2A
2670 Greve

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse dit ordrenummer samt hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Vedlæg gerne billeder.

Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Den hurtigste behandling får du ved at benytte vores returguide på nestcph.com/returguide.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Pas på med at sende med DAO, da de leverer udenfor normale tider, og vi kan derfor ikke love at pakken kommer frem til os.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger hvor det er aftalt.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Nestcph ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på nestcph.com er Nestcph ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive til os på: info@nestcph.com.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på infp@nestch.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr


  

Disse handelsbetingelser er senest opdateret d. 15. december 2023.